De toffe trouwkaarten van Love Letterpress

Ambacht, gecombineerd met hippe ontwerpen én persoonlijk aandacht. Dat is Love LetterPress. Love LetterPress maakt kaarten op maat, naar jullie eigen wensen en met de hand gedrukt. Niks druk-op-een-knopje-en-het-rolt-uit-de-printer maar een hele mooie en toffe ambacht. En dat zie je er ook aan af. De ontwerpen van Love LetterPress zijn bijzonder, uniek en gemaakt met de mooiste materialen. Maar je vind hier niet alleen trouwkaarten, maar ook labels, stempels en makelaarsborden, en je kunt zelfs een complete trouwstijl laten ontwerpen.

toffe trouwkaarten van love letterpress

Makelaarsbord voor jullie trouwdag

Jullie kennen vast die makelaarsborden wel. Niet die in de tuin staan, maar van die driehoekjes die op het raam  geplakt zitten. Ook al ben je helemaal niet op zoek naar een huis, je aandacht wordt er toch altijd meteen naartoe getrokken. Hoe leuk is het om een speciaal bord te hebben voor jullie trouwdag? Zo ziet iedereen dat het jullie dag is! En die makelaarsborden zijn nog maar één van de leuke producten van Love LetterPress.

Lindsey is de persoon achter die toffe trouwkaarten!

Lindsey, de persoon achter Love LetterPress ontmoette ik online (bijna) 2 jaar geleden. Mijn vriendin stond op het punt van bevallen, ik schreef er iets over op twitter en Lindsey reageerde. Prompt kreeg ik een smsje dat ze (die vriendin dus) bevallen was, en de naam van haar dochter was.. Lindsey! Lindsey vond het zo leuk dat ze me meteen een prachtig kaartje stuurde, naar eigen ontwerp en handgemaakt met de drukpers. De afgelopen jaren zijn we elkaar nog vaker tegengekomen op social media, en kan ik maar tot 1 conclusie komen: Lindsey is niet alleen een superaardig persoon, maar ook een hele enthousiaste professional.

De kaarten zijn allemaal ontworpen door Lindsey en worden door haarzelf met de hand gedrukt met een degelpers. Er zijn verschillende ontwerpen, kleuren en elementen waar je uit kunt kiezen zodat het helemaal jullie kaart wordt. Maar daarnaast is het ook mogelijk om een kaartje op maat te laten ontwerpen en drukken, of zelfs een heel concept te laten maken. En laat hem dan meteen groot afdrukken als poster. Leuk in een lijst in je huis, óf om de gasten een wens op te laten schrijven als alternatief gastenboek. Lindsey denkt graag mee (ik zei het toch al: superaardig!)
Ook leuk: je kunt ook pakketjes kopen met een stempel (voor de bedankjes, en natuurlijk voor op de enveloppen), en ‘vraag de plaat’ labels voor jullie gasten: kaartjes waarmee julie verzoeknummers aan de DJ door kunnen geven. It’s all in the details! 

Je vindt alle producten van Love LetterPress in de webshop, en bekijk ook haar blog voor voor inspiratie en een kijkje achter de schermen.