Let’s chase away the monday blues 

Daar is ie weer: blue monday. Zogezegd de meest depressieve dag van het jaar. De vrolijke feestdagen alweer weken achter ons, de vakantie nog ver weg en die goede voornemens alweer verbroken…. hmmm… is dat een reden om depressief te worden? Misschien. Maar volgens mij wordt het vooral aangewakkerd door alle berichten op radio en tv. Tijd voor wat tegenreactie. Laten we er een leuke dag van maken!

somethingblue

Klein gebaar, fijn gevoel 🙂

Een paar weken terug heb ik een berichtje op facebook gezet. Ik had zin om iets weg te geven. Geen tegenprestatie nodig, geen likes, geen delen. Gewoon zomaar, omdat geven gewoon leuk is. De winnares had haar vriendin opgegeven, en met een lieve tekst en -uiteraard- mooi verpakt heb ik haar een cadeautje voor haar bruiloft gestuurd. Kleine moeite, maar het gevoel dat ik ervan kreeg was heerlijk! Dit soort dingen doe ik regelmatig. Voor mij is het een klein gebaar, maar het contact met mensen is zo fijn. Als wegshop-eigenaar zit je de meeste tijd tenslotte ook maar alleen.

Welk product voor jullie bruiloft wil jij winnen?

Vandaag doe ik weer een winactie voor jullie bruiloft. Maar dit keer kies ik niet zelf het cadeautje, maar dat mogen jullie zelf doen. Je mag kiezen uit álles in de webshop. Ja, uit alle producten, ook de zilveren producten, ook de handgemaakte ringkussens, en ook de unieke one-of-a-kind-items. Dus ik zou zeggen: kies iets leuks uit en laat het me weten. Graag je reactie én het product waar je kans op wilt maken onder deze facebook-post. En ook dit keer geen tegenprestatie nodig! Een mailtje sturen, een reactie op twitter of hieronder bij de reactie op dit blog mag natuurlijk ook!

Morgen 10.00 uur trek ik random iemand uit de reacties! Voor nu: happy blue monday! Maak er een feestje van!

somethingold

kousenbandblauwstrikje

1 Comment on Blue monday {winactie bruiloft!}

Comments are closed.