Bubbels op je bruiloft

Een vette vintage trailer, scherp geklede mannen en een champagne-bar op jullie bruiloft? Yes please! Tom de Groot en Daan Stapelbroek besloten hun liefde voor vintage en champagne te combineren en in het diepe te springen:  Buitengewoon Bubbels was geboren! Hun missie: Nederland aan de bubbels krijgen. Maar dan anders. Anders? Ja: De exclusiviteit en feestelijkheid van champagne, maar dan gecombineerd met de ongedwongenheid van een foodtruck.

Awesome vintage uitstraling

En niet zomaar een foodtruck: een Amerikaanse trailer met een awesome vintage uitstraling. Ik hoor je denken: cool voor een fotoshoot! Ook dat kan geregeld worden: Bubbels, fotoshoot, bellenblazer, bediening. Of alleen een heerlijk glas champagne. Buitengewoon Bubbels biedt verschillende arrangementen aan, en Tom en Daan denken graag mee hoe hun service kan worden ingezet op jullie dag.

buitengewoon bubbels op je bruiloft of bedrijfsfeest. Bubbels uit een vintage foodtruck.

Ook voor de mensen die niet van bubbels houden

Natuurlijk is niet elk persoon op jullie feest even gek op champagne. Geen probleem. De heren, en dame, van Buitengewoon Bubbels schenken niet alleen champagne, maar ook op verzoek prosecco, luxe biertjes of non-alcoholische dranken.

Buitengewoon Bubbels op je bruiloft? Of meer informatie en foto’s? Check de website van Buitengewoon Bubbels.