Ik heb in de afgelopen 12 jaar ruim 4000 ringkussens gemaakt, en altijd met veel liefde en aandacht voor detail. Maar de afgelopen jaren ben ik mij steeds meer gaan richten op vintage en sixpence (en andere) cadeautjes voor de bruid, iets wat ik ook heel graag doe. Ik ben heel blij – en supertrots- dat dit zo goed loopt, maar het betekent ook dat ik geen tijd meer heb om er iets naast te doen. Zeker niet in de drukke lente- en zomermaanden. Daarom neem ik voorlopig (in ieder geval tot september) geen custom-opdrachten meer aan. Wel zal ik proberen om regelmatig ringkussens in de webshop te zetten. Wellicht vinden jullie hier het kussentje dat jullie ringen laat stralen.

Geef jullie ringen de aandacht die ze verdienen

Je besteedt veel aandacht aan je jurk, de decoratie van de (feest)locatie, de ringen en het vervoer. Maar wat is eigenlijk het allerbelangrijkste (en -mooiste) moment van de dag? De ceremonie natuurlijk! Toch wordt hier vaak de minste aandacht aan besteed. Toegegeven, zo veel kún je hier ook niet aan doen. Maar wat je wel kunt doen is de ringen (en het moment van het uitwisselen van de ringen) de hoofdrol geven die ze verdienen. Met een ringkussen die past bij jullie stijl, speciaal voor jullie gemaakt, zoals een ringkussen met namen en trouwdatum. Of een ringkussen in een bepaald thema of kleurenpalet.

Bruiloft-131
fotocredits: Forevering Studios

Op maat gemaakt voor en mét jullie

In het verleden kon er -naast een custom opdracht- ook gekozen worden uit een aantal vaste modellen in de Hip je Huwelijk in webshop. In verband met een chronische ontsteking in mijn hand kan ik niet meer hele dagen hetzelfde doen, vandaar dat ik deze niet meer aanbied. Ik wil me nu vooral richten op de dingen die ik echt leuk vindt, en dat zijn toffe opdrachten aannemen waarbij ik alle aandacht kan geven aan het bruidspaar, het ontwerp en de afwerking.

Zo maakte ik in het verleden al eens een ringkussen gebaseerd op de trouwkaart, maar dan voor om de halsband van de hond van het bruidspaar. Een klein hondje, dus het was een hele uitdaging om alles op het kleine formaat te krijgen! Maar ook bijzondere logo’s, thema’s en zelfs een ringkussen met een bepaald type boot erop als verrassing voor het bruidspaar. En heel speciaal zijn natuurlijk ook de ringkussens met een persoonlijke boodschap op de achterkant. Speciaal en alleen voor het bruidspaar. Ik heb zoveel leuke voorbeelden en ideeën, een kleine selectie vind je op de pagina met gepersonaliseerde ringkussens.

Hoe, wat en waar?

Interesse in een ringkussen met namen en trouwdatum, of een ringkussentje in een thema of speciale stijl? Neem gerust contact op. Dit is altijd vrijblijvend, ik denk graag mee en dit verplicht jullie tot niets. Samen kunnen we kijken naar jullie wensen en wat er mogelijk is. Ik kan niet beloven dat ik élke wens kan vervullen maar ik heb kasten bomvol materiaal en jarenlange ervaring dus ik zal zeker mijn best doen. Mocht het niet kunnen, dan krijgt je ook altijd een eerlijk en snel antwoord. Ik maak een opzet en een borduurpatroon (indien jullie een geborduurd ringkussen willen) en stuur hier een screenshot van op. Zo neem ik je mee in elke stap. En wil je helemaal op de hoogte gehouden worden, dan kan ik je zelfs live via whatsapp op de hoogte houden wanneer ik er mee bezig ben.

ringkussen_thema_namen_datum

Een feestje om uit te pakken

Ooit moest ik voor een cursus aangeven wat mijn doel was voor de webshop. Ik antwoorde toen: “om het bruidspaar bij het uitpakken al het gevoel te geven dat het hun grote dag is”. En daar blijf ik bij. Elk product dat ik maak en verkoop wordt speciaal en mooi ingepakt en moet een feestje zijn om uit te pakken. Dus ook jullie ringkussen komt mooi verpakt en zorgvuldig verzonden naar jullie toe. Klaar voor jullie grote dag.

ringenkussen_trouwlogo_bruiloftslogo

Inspiratie nodig?

De afgelopen weken heb ik contact gehad met veel bruidsparen en ben ik begonnen met een pagina met gemaakt werk. Erg leuk om te doen, al die herinneringen die weer bovenkomen, en het geeft ook een trots gevoel. Het is toch wel heel bijzonder om iets bij te mogen dragen aan zo’n persoonlijk moment. Komende tijd ga ik deze pagina nog verder vullen (het is best wel veel werk). Neem eens een kijkje voor inspiratie én om te zien wat er allemaal mogelijk, en misschien kan ik ook voor jullie een ringkussen met namen en trouwdatum maken.

Een prijs van een ringkussen met namen en trouwdatum ligt tussen de 59,95-79,95 euro, afhankelijk van materiaal en het aantal uur werk. Ook de prijs hoor je voordat ik voordat jullie aan de slag ga (en ook op dat moment kun je nog afzien van de bestelling). Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Neem gerust contact op voor meer informatie.

ringkussen_hart_namen_datum1

ringkussen_namen_datum_offwhite_strass

ringkussen_namen_datum_ivoor_kant_4