Bruidsmeisjes jurken, zo makkelijk is het nog niet

Het blijft een lastig iets: een leuke jurk voor je bruidsmeisje vinden, of (nóg moeilijker!) voor je baby.  Je wilt geen ‘gewone’ jurk, maar de jurken in bruidsmodewinkels zijn vaak mini-trouwjurken en er hangt ook een aardig prijskaartje aan. Op zich niets mis mee natuurlijk, als jij en zij dat graag wilt, maar waar ga je naartoe als je een echte feestjurk wilt zonder dat het duur of tuttig wordt? Naar Dottig.com dus! Hier vind je jurkjes die betaalbaar zijn, die ze na de bruiloft ook nog aan kunnen, maar die wel van elk meisje het middelpunt van de belangstelling maken (sorry bruid ;))

full32328813

Zoek niet verder, dit is hét adres!

Al zoekend naar een leuk badpak voor één van mijn meisjes, kwam ik terecht bij Dottig.com en werd meteen verliefd op de jurkjes, pettiskirts en accessoires. Hebben jullie een bruidsmeisje, of misschien een baby op de bruiloft? Zoek niet verder! Jullie meisje steelt de show in één van deze jurkjes.

Bij Dottig.com vind je jurken in allerlei stijlen, van vintage tot lekker pittig en voor alle leeftijden. Dus ook een matching, maar toch nét anders, outfit voor 2 (of meer) bruidsmeisjes. Ze hebben ook een grote collectie kleding voor baby’s en peuters, én accessoires die het plaatje helemaal compleet maken zoals haarbanden, maillots en  luierbroekjes. Cuteness overload!

full30456007

Stel je eigen outfit samen

Naast jurken hebben ze ook een grote collectie pettiskirts in allerlei materialen, kleuren en printjes. Deze zijn al zo feestelijk dat je met een eenvoudig topje al een complete feestoutfit maakt. Tijdens de bruiloft van Dorris & Jos had hun bruidsmeisje Jamila ook een pettiskirt aan, en haar moeder had een basic topje nog wat extra versiert. Echt een plaatje.

Jullie lezen al: ik ben fan. En nee, ik heb geen aandelen. Hieronder nog wat van mijn favorieten, maar in de webshop van Dottig.com vind je nog veel meer.

full31835808

full31798981 full26049422full31995950  full28770815_b