Als er iémand is die kan vertellen wat er allemaal gaat gebeuren op trouwgebied, dan is het iemand die er elke dag mee werkt. Evelien werkt bij De Bruidshoek in Leiden en zij geeft in onderstaand gastblog informatie over de bruidsmodetrends van 2015. Belangrijkste blikvanger: de rug!

cosmobella_2015_7725
Als je in een bruidsmodezaak werkt ga je vrijwel altijd met veel plezier naar je werk. Je maakt mensen blij en je ziet het gebeuren als een bruid haar jurk heeft gevonden, er komt een glans over haar heen en ze begint te stralen. Dit is natuurlijk het doel wat we hebben voor iedere bruid. De juiste jurk vinden voor iedere vrouw.

Onze collecties zijn altijd zo uitgebreid en gevarieerd dat er ook voor ieder wat wils is. We worden ook weer helemaal blij van de collectie van 2015, die nu dagelijks bij ons binnen druppelt. Prachtige soepele stoffen die losjes naar beneden vallen, bijzondere creaties met spectaculaire rokken maar wat vooral opvalt is de lage rug. Schitterende slank vallende jurken met bijzondere halslijnen blijken uitermate geschikt voor een spannende laag uitgesneden rug. De ontwerpers konden hun creativiteit goed kwijt in deze nieuwe trend. Of de contouren van de rug nu bewerkt zijn met glinsterende kraaltjes en steentjes of prachtig kant, je kunt zeker zijn van een indrukwekkende rug.  Helaas is deze nieuwe trend , waar de rug helemaal bloot blijft, niet voor iedere bruid geschikt. Juist doordat de rug zo laag is, is het niet mogelijk om er lingerie onder te dragen. Een torselet of strapless BH zie je natuurlijk zitten dus is het het mooiste om met plakcups te werken of helemaal niets onder de jurk te dragen. Heb je dus borsten die echt een BH nodig hebben, dan is deze optie wellicht niet helemaal geschikt voor jou. Ook is het belangrijk dat je een mooie rug hebt, je legt er immers de nadruk op. cosmobella_2015_7686
Toch kun je ook als iets vollere bruid meedoen aan de nieuwe trend, niet alle lage ruggen zijn namelijk bloot, er wordt ook veel gewerkt met (doorschijnend) zacht tule en kanten applicaties of een rij knoopjes zodat de rug een prachtige blikvanger is zonder dat het te sexy wordt (je wil immers niemand choqueren).

Is zo’n lage rug niets voor jou, wees niet getreurd, de nieuwe collectie is erg divers. De jurken hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze bijzonder vrouwelijk zijn. Voor elk figuur is er een passende jurk. We zien ook dat de trend van afgelopen jaar zich nog voort zet. De bohemien en de vintage look met  soepel vallende jurkjes gemaakt in prachtige zomerse stoffen zoals voile, zacht tule, crêpe, chiffon, en kant zul je in 2015 gelukkig ook nog steeds in de winkels vinden.
cosmobella_2015_7724
 Gelukkig zijn alle merken er ook weer in geslaagd om ook de traditionele bruidsjapon ook vernieuwend te maken, uiteraard worden er voor de klassieke japonnen de mooiste stoffen gebruikt zoals satijn, zijde en schitterend bewerkt kant. Wil je je een echte prinses voelen? Strakke, met steentjes en pareltjes bewerkte lijfjes en volle rokken afgezet met kant zullen daar zeker voor zorgen. Ook de bruidsjurken met geweldige tule rokken zul je ten alle tijden in de collectie vinden. Sexy, vrouwelijk, lief en stoer, genoeg keuze voor de trendy bruid van nu. Diversiteit is het perfecte woord om de collectie van 2015 te omschrijven

Evelien, verkoopster bij De Bruidshoek
De jurken zijn afkomstig uit de 2015 collectie van Cosmobella

cosmobella_2015_7711cosmobella_2015_7690cosmobella_2015_7696cosmobella_2015_7719_2cosmobella_2015_7700

2 Comments on De trends voor 2015 {gastblog van de bruidshoek}

  1. Wat is de vierde jurk mooi! Echt oogverblindend! Mooi dat romantische oud-roze en het model! Helaas heb ik zelf net een bruidsjurk gekocht! Toch ben ik daar heel tevreden mee, zeker in combinatie met mijn sieraden (www.princesses.nl). Ik heb een strapless bruidsjurk met opvallende sieraden. Juist deze combinatie vind ik super!

  2. Hele mooie jurken. Ik kan gewoon niet kiezen. Sinds ik in september ten huwelijk ben gevraagd, gaan mijn gedachtes alleen nog maar over trouwjurken. Laatst ben ik naar een event geweest en ook daar prachtige jurken gezien. En het nadeel is, ik vind bijna alles mooi. Ik vind hier de derde jurk het mooist. Die zacht roze kleur…daar ga ik weer over dromen..

Comments are closed.