Daar is ie dan! Mijn nieuwe website, mijn nieuwe shop.
Och, ik wil nog wel 100 producten toevoegen, een enorme voorraad maken, een hele rits blogs schrijven, een bladzijde dit en een pagina dat.. afijn.. wat ik maar wil zeggen: een site is nooit af. Soms moet je gewoon beginnen.

zomaar

Het is nog heel even 3 september, een datum die best bijzonder is. Exact 9 jaar geleden, op 3 september 2005, verkocht ik namelijk mijn allereerste ringkussen. Twee dagen na onze eigen trouwdag. Goede dag dus, voor een nieuw begin.

Zoals ik al aangaf in mijn poef-blog wil ik mezelf herontdekken, nieuwe dingen maken, nieuwe dingen uitproberen en  vooral veel plezier hebben. Ik heb zoveel mooie materialen, en zoveel ideeën. Natuurlijk komen de ringkussens terug, maar de kern van de shop wordt gevormd door het welbekende versje:

Something Old,
Something New,
Something Borrowed,
Something Blue,
and a sixpence in her shoe

Wat viel het mij tegen destijds, om dit bij elkaar te zoeken. Het eeuwige blauwe strikje op de kousenband, de geleende zakdoek en de diamanten oorbellen (want diamanten zijn oud…ik vond het zelf wel slim bedacht). Dat moet toch anders kunnen? Leuker. En Hipper. Daarom in deze shop lekker veel keuze in Something Blue, Sixpence (want waarom per se in je schoen? En hoe moet dat dan met peeptoes?) én in Something Old.

somethingblue

En deze laatste categorie neemt toch wel een speciaal plaatsje in mijn hart in. Zo vind je bijvoorbeeld een zilveren medaillon in deze shop. Leuk om oude trouwfoto’s van je grootouders in te doen of -niet leuk, maar wel belangrijk- een foto van een dierbare die de trouwdag niet meer mee kan maken. En zakdoekjes en haarkammen met oud kant, zorgvuldig verwijderd van oude (maar ongebruikte) trouwjurken. Je weet wel, van die jurken ‘van vroeger’, met van die hele kanten mouwen. En zilveren speldjes met piepkleine stukjes oud kant, zorgvuldig beschermt in hars.

somethingold

Ook helemaal nieuw, en best een beetje spannend, zijn de thema-collecties. Bedoelt om jou, maar vooral mezelf te prikkelen en te stimuleren. Aan de hand van een thema wordt een collectie gemaakt, geinspireerd door een moodboard op Pinterest. De items van deze collecties zijn limited edition, en ook de collecties zelf zullen wisselen en weer vervangen worden door nieuwe collecties en nieuwe moodboards. Best een beetje spannend! De eerste collecties zijn Vintage Blush en Great Gatsby.

vintage

En zoals beloofd gaat ook het blog weer veel aandacht krijgen. Veel leuke adresjes, do-it-yourselfs, inspiratie en ‘kijkjes in de keuken’. En om dit nieuwe begin én deze feestmaand goed te vieren komen er in september ook leuke winacties en kortingen. Houd dit blog, facebook en twitter dus goed in de gaten.
Wat kan ik nog meer zeggen? Neem een kijkje en laat me weten wat je vindt!