DSC_6516voor chantalHet leuke aan bloggen is dat je allerlei leuke mensen ontmoet. Vaak alleen per email, maar soms ook persoonlijk. Helemaal leuk is het als daar dan een leuke vriendschap uit ontstaat, zoals met Paula van 1000en1boeken. Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een fotolijstje van haar ontving. Daar volgde een blog op, een ontmoeting, nog een blog, het over en weer sturen van cadeautjes en een hele dierbare vriendschap. Helaas is de afstand te groot om elkaar vaak te zien, maar we hebben elke dag wel even contact via Facebook of Whatsapp.

De afgelopen jaren heb ik Paula enorm zien groeien in het trouwwereldje. Wat bekendheid betreft, maar ook door de te gekke nieuwe producten die ze telkens weer bedenkt en maakt. Wat mij betreft is Paula echt een topper in haar vakgebied: boekbinden. Alles wat ze maakt is perfect afgewerkt tot in de kleinste details en zelfs het papier waarin ze haar producten verzend is voorzien van persoonlijke details.

DSC_6401 voor chantal
Een van haar laatste producten is de stapeldoos, een doos waarin je alle spullen en herinneringen van jullie bruiloft kan bewaren. Het fotoalbum, de kaarten die je ontvangt, maar ook jullie ringkussentje, je sluier en andere kleine (of iets grotere) spulletjes die anders maar ergens rond gaan zwerven. Zonde toch? Zo heb je alles bij elkaar, en hoef je alleen de doos er maar bij te pakken om weer helemaal terug te zijn bij de dag. Elk item kan z’n eigen (op maat gemaakte) plekje krijgen in deze handgemaakte doos.

De doos wordt helemaal op maat gemaakt, in een kleur en met details naar wens. Je kunt zelf aangeven hoeveel lagen en welk formaat je wilt. Niet goedkoop maar het geld dubbel en dwars waard, want er komen vele uren werk, het beste materiaal en een bak expertise kijken bij het maken van één doos. Het resultaat is dan ook prachtig: een hele persoonlijk herinneringsdoos die jullie spullen beschermt en die een leven lang mooi blijft.

DSC_6499 - kopie voor Chantal

De mooie foto’s zijn trouwens gemaakt door Yvette van Yvette Moeskops Fotografie. En als je nu toch aan het surfen bent: Paula heeft ook een heel leuk blog, waarin ze allerlei nieuwtjes deelt en een uniek kijkje geeft in de wereld van het boekbinden.