Het is alweer een tijdje geleden dat ik schreef over de trouwstempels van Miss Honeybird. Ik heb zelf ook een aantal  stempels van Miss Honeybird in mijn webshop gehad en ze vlogen de deur uit. Niet gek, want het is echt de perfecte manier om saaie enveloppen op te leuken!

Ondertussen heeft Simone, de designer achter Miss Honeybird, nog veel meer leuke Wedding stempels gemaakt zoals een Save the Date stempel, een Mr&Mrs stempel en een kleine We Do stempel (hoe subtiel!). Zo geef je je drukwerk in een handomdraai een fijn vintage sausje.

Of maak je eigen ontwerp door bijvoorbeeld een pijl en hartje te combineren. Op haar instagram-pagina en twitter deelt Simone heel veel leuke ideeën. Zo geef je een heel persoonlijk tintje aan jullie uitnodigingen, enveloppen, save the dates en bedankjes.

Je kunt alle stempels van Miss Honeybird bekijken en kopen in haar etsyshop.