Mooie trouwfilms, ik houd er van. Moest je het vroeger doen met een dure en oubollige film van een videograaf óf een paar schuddend en schots en scheef geschoten stukjes (zo, zeg dat maar eens snel) van je broer of oom, tegenwoordig zijn er leuke jonge bedrijven die er echt een feestje van maken. Mooie strakke beelden, films die eruit zien alsof ze zó uit de bioscoop komen en films waar je bij weg kan dromen. Bij de laatste hoort zeker deze Pre-Wedding video door The Dreamers.

Pre Wedding: Robbert en Kim from The Dreamers on Vimeo.

De Dreamers zijn Yael en Hugo, een leuk en enthousiast stel uit Amsterdam. Twee videografen, die net zo verliefd zijn als jullie en dan ook precies weten waar ze op moeten letten. Die blik. Dat detail. De dingen die jullie liefde definiëren.

Droom je al van zo’n mooie shoot van je lief en jou? Dat komt goed uit, want ze geven zo’n te gekke Pre-Wedding video-shoot weg! Wat moet je daarvoor doen? Check de winpagina op Facebook, like The Dreamers op Facebook, vul je gegevens in en dromen maar!
En als je dan toch al aan het dromen bent, check dan ook vooral ook even de portfolio op hun website voor nog meer mooie films.