h_en_m_trouwjurk_2014WOW I like it! Een trouwjurk van H&M voor het  luttele bedrag van… 79,95 euro! Oké, het is misschien niet ieders smaak, maar ben jij die  blote-voeten op-het-gras(of strand!)-bruid? Of een no-nonsense bruid met een low-budget DIY wedding? Breng dan zeker eind van de maand een bezoekje aan H&M.

Tuurlijk, het is geen 100% zijde, zoals de meeste trouwjurken in de bruidsmodezaak, en hij wordt niet op maat gemaakt. En met deze lengte zou dat wellicht nog wel eens probleem kunnen zijn.. Maar met zo’n prijs kan een bezoekje aan een kledingatelier er ook nog wel vanaf, toch? Innemen, korter maken, of de tailleband versieren met strass en parels. Met deze jurk kun je alle kanten op. Handig! Eind maart hangt deze jurk in de winkels dus zet het in je agenda want volgens mij vliegen ze de winkel uit!