4 12.08.073 12.08.07225410_254301488039421_754563881_n896 12.08.07Het duurt nog even, maar in september zijn wij alweer 9 jaar getrouwd. Wat gaat het snel! En in de afgelopen 9 jaar is er ook zoveel gebeurt op trouwgebied. Negen jaar geleden moest je je nog een ongeluk zoeken naar leuke, originele items voor je bruiloft maar tegenwoordig (jee, wat voel ik me oud als ik dit typ) zijn er steeds meer leuke bedrijven en ondernemers die je bruiloft een échte persoonlijke touch kunnen geven.

Zoals Alma Langerak. Alma is grafisch ontwerpster en aan de hand van foto’s ontwerpt ze een te gekke trouwkaart, met een illustratie van jullie zelf! Maar niet alleen van jullie, maar bijvoorbeeld ook met jullie kinderen erbij, die te gekke locatie waar jullie trouwen of dat hippe vw-busje waar jullie op de trouwdag in rondrijden. Hoe cool is dat?

Spreekt het je aan? Neem dan snel een kijkje op de website van Alma. Ook voor nog veel meer ideeën, voorbeelden en prijzen (die ook nog eens heel aantrekkelijk zijn).

Je kunt trouwens niet alleen voor de trouwkaart bij Alma terecht, maar ook voor al het andere drukwerk voor jullie trouwdag zoals menukaartjesbedankjes en allerlei leuke extra’s. Bij Alma kun je zelfs een taarttopper van jullie cartoon bestellen of een bedrukte trolly om mee te nemen op huwelijksreis (p.s. vriendinnen en vrienden van het bruidspaar: is dat geen te gek cadeau?).

En wat ikzelf heel leuk vindt: via Alma kun je ook jullie illustratie op canvas laten printen. Zet hem neer bij de ingang van de feestlocatie, stiften erbij en laat je gasten er een boodschap op zetten. Veel leuker dan een saai gastenboek, toch?