accessoires_bruid_nieuwCadeautjes krijgen is leuk, maar cadeautjes geven is misschien nog wel veel leuker. Deze week mag ik voor kerstvrouw spelen, want de winnaressen van de Bruid & Bruidegom jubileumactie zijn bekend! Eva, Leonie, Danielle, Elise en Stéphanie ontvangen een set accessoires voor zichzelf én hun bruidsmeisje met mooie handgemaakte producten uit de Hip je Huwelijk in-shop én van LOVY luxe kindersieraden.

De afgelopen weken ben ik ook druk bezig geweest om nieuwe haarspeldjes en kousenbanden te ontwerpen en maken. Nog meer om uit te kiezen dus, voor de winnaressen, maar ook voor jullie want ze zijn nu ook te koop in de webshop. Naast 2 romantische modellen in wit en offwhite heb ik ook 2 lekkere vrolijke kousenbanden toegevoegd. Eén met roze ruitjes en één met paarse ruitjes. Want waarom zou je onder je prachtige bruidsjurk niet gaan voor iets met een beetje pit? Tenslotte zijn jij en je man de enige die het zien, so why not show some personality? 😉
En naast de setjes van 2 kleine haarclips voor je bruidsmeisjes, heb ik nu ook 2 grotere haarspelden toegevoegd. Speciaal voor de grotere bruidsmeisjes, mooi voor boven een staart óf als speld aan de zijkant van het hoofd.

Tenslotte nog een tip voor de feestdagen: mocht je nog een mooi kerstcadeautje voor je dochter en jezelf zoeken, check dan zeker even de sieraden van LOVY. De ontwerpster van LOVY, Laura, heeft sinds kort ook speciale moeder-dochter-sets. Ik heb zelf ook een armband van LOVY in dezelfde stijl als mijn 2 meisjes met daaraan zilveren bedels met de namen van mijn kinderen. Het hangt aan de vitrine bij mijn werkplek, en bij bijzondere gelegenheden dragen we ze. Het is, en blijft, een heel bijzonder sieraad voor ons alledrie. Zeker een aanrader dus!