meeserveren_c foto grippy 6grippy_boven

bg2_497px_cSoms kom je een product tegen dat niets met bruiloften te maken lijkt te hebben. Het is geen decoratie, het is niet echt hip te noemen, het is niets voor de bruid. Maar als het dan wél gewoon ontzettend slim en handig is, wil ik het toch met jullie delen: Grippy’s. Een soort servetje, waarmee je kunt eten zonder vieze vette vingers te krijgen. Handig, met jouw mooie jurk, de speciaal gekochte kleding van je gasten en die maten van je man die standaard begroeten met een vette schouderklop.

Grippy’s zijn een soort gevormd servetje waar je je vingers instopt, zodat je een snack of hapje beet kunt pakken zonder dat je handen vies worden. Handig voor de hapjes ‘s avonds, maar ook als je bijvoorbeeld -zoals wij- kiest voor een BBQ of lekker buiten wilt eten met verschillende kraampjes en hapjes. Ze zijn uiteraard verkrijgbaar in grootverpakking voor de horeca maar als particulier kun je ook een proefpakket (precies genoeg voor een gemiddelde bruiloft!) bestellen in de webshop.