7 stackrings silver, copper, 110dad bracelet 3rings red brass 2ebracelet brass 40Ken je dat? Dat je een webshop tegenkomt waarvan je denkt: ‘Waarom ben ik dit nooit eerder tegen gekomen?’

Zo goed past het bij je eigen smaak en stijl, én -leuke bijkomstigheid- ook nog bij dit blog: Name of the ring. Een webshop met handgemaakte sieraden van verschillende ontwerpers uit verschillende landen. Verschillende unieke ontwerpers, maar wel met een gezamelijke passie: het maken van mooie, duurzame producten met een vintage tintje en gepersonaliseerd naar de wensen van de klant.

En dit past perfect binnen de trend (is het wel een trend te noemen? Ik hoop in ieder geval niet dat het weer voorbij gaat!) in de trouwwereld: je eigen ding doen, kiezen voor júllie dag gevuld met eigen keuzes, mooie eerlijke producten en details met een persoonlijk verhaal.

Door het gebruik van materialen als zilver, roestvrij staal en koper ontstaan er prachtige duurzame accessoires met een aantrekkelijke prijs. Bijzonder als trouwring met een tekst die veel voor jullie betekent, maar bijvoorbeeld ook een mooi cadeau voor je getuige of je ouders.

Benieuwd naar de volledige collectie van Name of the ring, en de verschillende ontwerpers? Bezoek de webshop en laat je verrassen!