voorkantBruidBruidegomYes, ik ben er weer! De afgelopen maanden waren hectisch, en ja, ook wel een beetje verwarrend. Met veel liefde en plezier heb ik vorig jaar een tweede webshop geopend, maar 2 webshops, een blog én een gezin (met al het bijbehorende ren-en-vliegwerk) bleek toch iets teveel voor één persoon.
Dus sloot ik -na veel piekeren- een webshop, en heb het blog even on hold gezet. De afgelopen maanden heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met datgene waar ik het beste in ben: mooie ringkussens en accessoires maken. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan van. Ik houd van schrijven, en dingen delen. Dus hier ben ik weer! En bovendien heb ik nieuws wat te mooi is om niet te delen: De nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine is uit!


Win – Win – Win! Een accessoire pakket van Hip je Huwelijk in en LOVY!

N250_Jubileumprijzenfestival_2-3Natuurlijk wist ik al een tijdje dat het kwam, maar wat is het toch leuk! In de nieuwe Bruid & Bruidegom vind je een te gekke winactie samen met LOVY. We geven 5 accessoire pakketten weg voor je bruidsmeisje én jou. Voor je bruidsmeisje een prachtige parelarmband met zilveren bedel van LOVY luxe kindersieraden en haarspeldjes naar keuze uit mijn eigen webshop. Daarnaast krijg je voor jezelf een kousenband naar keuze en een ‘Sixpence and Something Blue’! Dus hup naar de winkel en kopen dat magazine!
Ken je LOVY niet? Check dan zeker even de website, want Laura maakt de mooiste kindersieraden van zilver, zoetwaterparels en edelstenen, die nog lang na jullie bruiloft gedragen en bewaard zullen worden.

Trouwkaart_Bruid_BruidegomIt’s me!
Sta je zomaar zélf met je grote liefde in Bruid & Bruidegom Magazine! Na een reactie op een Facebook-oproep vroeg de redactie me onze trouwkaart op te sturen. Met daarop een jonge ik en mijn lief. Zondag 1 september zijn we alweer 8 jaar getrouwd! Waar blijf de tijd!

En voor mijn trouwe lezers: op speciale dagen doe ik altijd iets leuks, dus onthoud deze datum (hint, hint).

 

 

Esme_Stephan_Bruid_Bruidegom_1Esme_Stephan_Bruid_Bruidegom_2

 

 

 

 

 

 

Een leuke verrassing

Bij het doorbladeren van het superdikke magazine stond me nog een leuke verrassing te wachten. Esmé en Stephan, de ouders van een vriendinnetje van mijn dochter, staan erin! Mét de ringkussens die ik voor hen heb gemaakt met stof van de trouwjurk. Van kleine stukjes stof en kant van de zoom, afgeknipt bij het korter maken, heb ik 2 kleine ringkussentjes gemaakt. Voor elke van hun dochters één, zodat ze beide een ring konden brengen tijdens de ceremonie.