Mensen die vanuit een idee, passie en een berg enthousiasme iets starten en er vol voor gaan. Daar houd ik van! Pleuni en Brenda van FeestJeFeest zijn 2 van die mensen, enthousiast én met een goed idee: verhuur van een compleet pakket voor de aankleding en decoratie van je bruiloft.

Je kent het wel: als bruid struin je heel het internet af voor leuke ideeën, en vooral op blogs en pinterest zie je te gek gestylde bruiloften. “Dat wil ik ook!” roep je enthousiast, maar vervolgens realiseer je je: “wat een kosten, wat een werk, en wat moet ik in vredesnaam na afloop met alle spullen die ik gekocht heb?”

Herkenbaar? Dan moet je zeker even op de site van FeestJeFeest kijken. Zij hebben namelijk de hele styling al voor je gedaan. Bij FeestJeFeest huur je een totaalpakket voor een te gek buitenfeestje met steigerhouten banken, eettafels, stoelen en verlichting én details die het helemaal af maken zoals bloemen, vaasjes en kussens. Alles voor een feest voor ongeveer 120 man. Pleuni en Brenda brengen alles naar de locatie, doen de styling en halen de volgende dag ook alles weer op. En jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken. Handig!