Morgen ga ik aan de slag met een heel leuk klusje: ik ga Do-It-Yourself pakketjes maken waarmee je zelf een birdcage veil kunt maken. Helemaal compleet met french netting, tule, kam, garen, naalden én omschrijving. Binnenkort in de shop, maar ik neem ze ook zaterdag al mee naar Elivents’ Sweet Wedding.

Ik schreef al eerder over Elivents’ Sweet Wedding, een event met prachtige desserttafels én de beste zoete leveranciers, maar het wordt steeds groter en leuker! Inmiddels zijn er ook heel veel andere leuke mensen en bedrijven toegevoegd zoals een photobooth, confettibar, je kunt weddingplanner Het Bruidsmeisje het hemd van het lijf vragen over de planning en styling van jullie bruiloft, er is een heuse mannen corner (heel benieuwd wat daar te vinden is!) en zelfs een DIY atelier.

En ik ben er ook, en ik neem heel veel mooie producten mee, zoals haaraccessoires, ringkussens en ‘something blue‘. Maar je kunt ook langskomen voor een praatje (graag zelfs, gezellig!), het bespreken van de mogelijkheden van een op maat gemaakt ringkussen, het passen van een birdcage veil, en je kunt dus ook DIY pakketjes kopen om zelf je ringkussen of birdcage veil te maken. En ik ben er zelf ook, dus ik kan je ter plekke tekst en uitleg geven!

Let op: ik kan helaas niet alles uit mijn webshops meenemen en van veel producten heb ik ook maar 1 exemplaar op voorraad. Wil je iets zien, passen of kopen: geef het even door per email, facebook of twitter en ik neem het mee!