bruid en bruidegom magazine
Altijd leuk (lees: geweldig!) als een tijdschrift aandacht aan je besteed. Zeker als het zo’n groot en inspirerend blad is als Bruid & Bruidegom Magazine! In de allernieuwste editie staat één van mijn ringkussens als inspiratie voor een bruiloft met het thema vlinders.

Vlinders zijn al jaren een inspiratie voor heel veel bruiden, ze staan voor schoonheid, maar ook voor vergankelijkheid. Soms laten bruidsparen de vlinder (bijvoorbeeld door het subtiel terug laten komen op  een ringkussen) symbool staan voor een dierbare die niet (meer) aanwezig kan zijn op de bruiloft. Mooi en bijzonder.

 

Door dit artikel werd ik geinspireerd om nóg een aantal ringkussens te ontwerpen met dit thema. Waaronder een ringkussen met dé trendkleuren van 2013: smaragd (emerald) en mint!

Ook heb ik een ringkussen gemaakt waarmee ik technieken, materialen en stijl heb gecombineerd, en het resultaat is een ringkussen met een leuk vintage tintje.
Trouwens, ook leuk om even te noemen is dit custom ringkussen dat ik heb gemaakt voor een familie waarbij papa en mama gingen trouwen en de kinderen een speciale plek kregen in de ceremonie.

Maar ik heb me niet alleen maar bezig gehouden met vlinders hoor,  ik heb ook heel veel andere mooie ringkussens toegevoegd aan de site én een paar leuke nieuwe sixpence producten. Alle nieuwe producten vind je hier!