Een groots entree maken, daar houd ik van. Als bruidspaar op je feest, maar ook als ondernemer in de trouwwereld. The Big Yes is een leuk nieuw trouwbedrijf en om hun start te vieren hebben ze een speciale Valentijnsdag Flashmob georganiseerd in Lantaren Venster in Rotterdam. De toffe band Wij Zijn Gestrand treed hier op, en verrast nietsvermoedende gasten op een feestje dat steeds groter wordt. Ik zou zeggen, kijk lekker zelf en bereid je voor op een Big Smile.

The Big Yes is nieuw, en bestaat uit verschillende mensen, met verschillende talenten die samen hun krachten bundelen om jullie een stuk planning en organisatie uit handen te nemen. Megin is een te gekke fotografe (en niet zomaar één, ze is maar liefst genomineerd voor 2 bruidsfotoawards), de band Wij Zijn Gestrand zorgt voor te gekke muziekale omlijsting en Marieke zorgt voor de inwendige mens met heerlijke taarten, cupcakes en giveaways.
Betekent dit dat je altijd een pakketje van alledrie boekt? Nee, natuurlijk niet, alles is gewoon afzonderlijk te boeken, maar als combinatie zijn ze helemaal op elkaar ingespeeld. Handig!