Een bruiloft is dé gelegenheid voor een persoonlijk cadeau

Een moment om even stil te staan bij wat het bruidspaar voor de familie, vriendenkring of collega’s betekent en dat te gebruiken voor een leuke herinnering.  Welke leuke momenten hebben jullie al beleefd met het bruidspaar? Of welke mooie momenten heeft het bruidspaar samen al gehad. Maak je daar een fotocollage van, krijg je een blikvanger waar ze nog heel vaak -en met een grote glimlach- naar zullen kijken. Zo’n leuk persoonlijk cadeau kun je maken met EasyCollage.

persoonlijk cadeau voor het bruidspaar

Superhippe of romantische fotocollage. Wat kies jij?

Met EasyCollage maak je heel eenvoudig een fotocollage, die er meteen bijzonder uitziet door de ontwerpen waar je uit kunt kiezen. EasyCollage werkt samen met verschillende designers zoals Pimpelmees en Million Dollar Design waardoor je een grote keus hebt in stijlen, kleuren én het aantal foto’s die je kunt gebruiken. Persoonlijk vind ik Oh Deer van studio Onszelf heel erg leuk. Maar voor een bruidspaar zou ik kiezen voor een gevelhuisje of een retrobus. De hele vriendengroep of familie erin, of juist alleen het bruidspaar met hun kinderen, honden en/of katten en voilà!

Fotocollega als persoonlijk cadeau

Hoe easy is dat dan?

Ik heb zelf natuurlijk ook even uitgetest of het wel echt easy is, maar dat is het écht. Kies je ontwerp en formaat, foto’s uitzoeken en plakken maar! Je hebt keuze uit verschillende formaten en materialen zoals canvas, aluminium of plexiglas. Zo kies je voor een stijl die past bij het bruidspaar én bij jullie budget. Echt easy van EasyCollage 🙂

persoonlijk cadeau voor het bruidspaar, een fotocollage

1 Comment on Een persoonlijk cadeau maak je -leuk én easy- met EasyCollage

Comments are closed.