ringkussens gefotografeerd door FotozeeHet is alweer een paar weken geleden, maar wat is 121212 Vier de Liefde een enorm succes geworden. Elk nieuwsprogramma en elke krant heeft er aandacht aan besteed. Terecht, want Joanne en haar team hebben er keihard aan gewerkt!
Op het moment dat ik Joanne mijn aanbod deed – elk bruidspaar mocht een ringkussen uit mijn webshop uitkiezen- had ik ook geen idee dat het zo groot zou worden. ‘s Avonds voor de buis heb ik mijn ringkussens voorbij zien komen in 3 nieuwsprogramma’s, waaronder NOS nieuws! Tuurlijk, het is maar een detail (en ik ben natuurlijk absoluut niet objectief), maar ik vind een ringkussen toch écht iets toevoegen aan de ceremonie.

Nog iets waar ik niet op gerekend had, maar waar ik superblij mee ben, zijn deze  prachtige foto’s die gemaakt zijn door Nanda Zee-Fritse van Fotozee (de 2 kleurenfoto’s) en Jan en Ron van Doubleviews (de 2 zwart-witte foto’s).

En check ook zeker even het filmpje op de site van de telegraaf. Dit bruidspaar heeft gekozen voor een setje van 2 kleine ringkussens, en ik vind het een prachtig voorbeeld van hoe intiem en charmant het uitwisselen van de ringen kan zijn.

Het ringkussen-setje is momenteel niet op voorraad, maar wel een andere mooie set in ivoor . Het ringkussen dat het meisje vasthoudt is nog wél verkrijgbaar en heeft een kleine make-over gekregen (en is nog mooier geworden). Je vind hem hier in de webshop.

ringkussen double viewsringkussen lace offwhite van ringkussens.com