Eind november ben ik met Paula Derksen (je weet wel, van die prachtige fotolijstjes, trouwboeken en herinneringsdozen!) op Flavourites Live een fotohokje ingedoken. Best bijzonder want ik ben namelijk altijd die persoon die snel wegduikt als er een foto gemaakt wordt, maar een fotohokje mét props heeft zelfs op mij een onweerstaanbare aantrekkingskracht. En dankzij de brilletjes-op-stokjes was het resultaat nog heel leuk ook. Het geeft je het gevoel alsof je een rol speelt, waardoor je gek durft te doen… en je juist meer jezelf bent (kunnen jullie hem nog volgen?). Helemaal leuk dus!

En ook hartstikke leuk op je bruiloft. En je huurt namelijk heel makkelijk zelf zo’n fotohokje bij Het Fotohokje! Helemaal compleet met bezorging, begeleiding, eigen logo en alle foto’s voor één prijs. Maar ook met de mogelijkheid om het hokje én je foto’s te pimpen en uit te breiden met leuke extra’s. En een klein vogeltje heeft mij ingefluisterd dat er binnenkort een VW busje als fotohokje wordt gelanceerd!

En omdat de mannen achter Het Fotohokje ook gek zijn op gekke en vrolijke attributen, zijn ze gestart met Photo Booth Props, een webshop met de leukste props. En die zijn natuurlijk niet alleen leuk voor in een fotohokje maar (bijvoorbeeld) ook tijdens de receptie. Laat ze rondgaan door de zaal en maak van die -toch vaak wat stijve bedoening- een vrolijke fotoshoot!