Samen met je lief naar Paris of Rome voor een romantisch weekendje weg en thuiskomen met de allermooiste foto’s van jullie samen? Klinkt goed, hè? Nanda Zee-Fritse van Fotozee en Isabelle Hattink van Fotobelle maken dit mogelijk. Op valentijnsdag zijn zij namelijk in Parijs en nemen ze jullie mee naar alle mooie plekjes voor een fantastische fotoshoot!

Een love shoot is niet alleen de ultieme voorpret voor jullie bruiloft, maar het is ook goed om alvast te wennen aan de camera én je kunt de foto’s gebruiken voor jullie trouwkaart. Na afloop van de fotoshoot ontvang je ook de foto’s als slideshow voor gebruik als unieke save-the-date. En wat ikzelf echt helemaal geweldig vindt: Bij Fotozee kun je ook een receptieboek laten maken met de mooiste foto’s én allemaal leuke vragen voor je gasten.

En voor de mannen (of vrouwen) die dit lezen en zitten te broeden op een origineel huwelijksaanzoek: hoe leuk is het om je lief te verrassen op een romantisch weekendje weg met als extra verrassing een fotoshoot? En daar, onder de Eiffeltoren – tegen de achtergrond van prachtig Parijs en het klikkerdeklik van de camera- ga je op je knieën! Wauw!

Liever een romantisch weekendje (of weekje) naar Rome eind mei? Dat kan ook! Kijk op de website van Fotozee voor alle info en data.