Soms is een mailtje echt een cadeautje. Zoals het mailtje van bruid Sascha voor wie ik een birdcage veil heb gemaakt. Ze stuurde niet alleen prachtige foto’s, maar vertelde ook dat hun bruiloft in de nieuwe Trouwen Magazine staat. Met een vermelding van mijn webshop! Wauw, wat een leuke verrassing!

Trouwen Magazine ligt nu in de winkel, maar je kunt hem ook online bekijken. De bruiloft van Sascha en Ivar vind je vanaf pagina 150.

Nog meer zien van deze prachtige bruid én prachtige bruiloft met heel veel mooie en persoonlijke details? Bezoek het blog van Anouschka Rokebrand met nog veel meer foto’s van de bruiloft van Sascha en Ivar.

Trouwens, álle foto’s op de website en blog van Anouschka zijn de moeite waard want Anouschka is een absolute topfotografe. Dus pak een kop thee en   geniet van alle eyecandy!

 

Ook interesse in een op maat gemaakt birdcage veil? Neem vrijblijvend contact op voor informatie!