Ik ben gek op mooie kleine accenten, zeker als ze met liefde en oog voor detail zijn gemaakt zoals deze klinkwarmers van Yelloweye. Klinkwarmers? Ja klinkwarmers! Wat een leuke manier om je deur deel uit te laten maken van je interieur én je bruiloft.
Kies de cremekleurige met belletjes, of juist vrolijke exemplaren voor de deurklinken in je ouderlijk huis (of je eigen huis als je daar de dag begint). Mooi detail, dat ook nog eens -symbolisch én letterlijk- een warm welkom wenst aan de belangrijkste gasten op jullie dag. En een leuke bonus: na de dag laat je ze gewoon hangen en telkens als je door de deur loopt wordt je weer herinnert aan jullie dag!

En psssst… vrienden, familie én hoteleigenaren: hoe leuk is dit als verrassing voor het bruidsparen bij thuiskomt of op de deur van de bruidssuite?

Check de hele collectie én de mensen erachter op de website van Yelloweye!