Een heel persoonlijk ringkussen

Laatst kreeg ik op mijn kop werd ik erop aangesproken dat ik niet genoeg eigen werk laat zien op dit blog. Dus laat ik daar vandaag eens mee beginnen, met een heel speciaal en persoonlijk ringkussen. Het ringkussentje voor de bruiloft van mijn schoonzus en zwager, Dorris & Jos! Ik heb de afbeelding van de kaart vertaald naar een borduurpatroon en ook gekozen voor het lettertype van de kaart om het plaatje helemaal compleet te maken.

Dorris droeg een ivoorkleurige trouwjurk, dus uiteraard koos ik voor een mooie ivoorkleurige zijde, én lintjes in precies dezelfde kleur blauw als het borduurgaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Themakleur: blauw

Dorris & Jos hadden een kleurthema op hun bruiloft: ze hadden iedereen gevraagd om in de kleuren van de kaart te komen. Veel mensen waren in het blauw, sommigen in het bruin, en dat gaf echt een prachtig gezicht. Omdat hun bruidsmeisje al iets groter was heb ik gekozen voor een iets groter formaat ringkussen. En hun bruidsmeisje was echt prachtig en ontzettend trots!

Ook interesse in een ringkussen op maat? Neem vrijblijvend contact op of neem eens een kijkje op de custom pagina.