Ik heb het al eerder geschreven: de dessert table is hot! Niet zo gek, in plaats van die (vaak ook nog eens retedure) trouwtaart en dat ene moment van aansnijden heb je een prachtige eyecatcher, kunnen mensen zelf iets kiezen én je kunt het qua budget en stijl helemaal in jullie bruiloft passen.

Wil je een mooie dessert table maar heb je geen budget om het uit te besteden of vind je het gewoon leuk om het zelf te doen (of je moeder, tante, of vriendinnen)? Dan heb ik hier een superadresje voor je: Gewoon Marieke. In deze printablesshop koop je een superleuk ontwerp, print het uit en je heb de aankleding van je tafel al bijna klaar! Kaartjes, wikkels, labels, alles in dezelfde stijl. Er zijn speciale bruiloftsthema’s (met een lekker vintage tintje) maar je kan natuurlijk ook lekker los gaan met stars & stripes, een filmthema of (mijn favoriet) vogeltjes-en-stipjes. Keuze genoeg! En als jullie smaak er toch niet bij zit, dan kan Marieke ook iets voor jullie op maat ontwerpen!

En ook voor inspiratie voor je dessert table ben je bij Gewoon Marieke aan het goede adres. Haar blog staat namelijk ook nog eens bomvol lekkere en vrolijke ideeen voor élke gelegenheid.

En speciaal voor mij én jullie, heeft Marieke cupcake wrappers en -toppers  ontworpen in echte Hip je Huwelijk stijl mét love birds. Je besteld ze helemaal voor nop hier in de shop van Gewoon Marieke, en kan ze vervolgens zo vaak uitprinten en gebruiken als je maar wilt. Ik duik binnenkort de keuken in. Jij ook?