Ik glim van trots! De allernieuwste Bruid & Bruidegom Magazine ligt nu in de winkel met vermeldingen van ringkussens.com én Hip je Huwelijk in.

In Weddingnews (met heel toepasselijk de koptekst hebben, hebben. hebben) staan de hanger met Sixpence, Swarovski & something blue getipt en één van de leuke spiegeltjes uit deze shop. Van deze laatste heb ik er nog maar een paar dus wees er snel bij. Ik heb ook vanmorgen nog leuke nieuwe spiegeltjes en sixpence hangers toegevoegd.
Trouwens, ook die leuke trouwstempels van Miss Honeybird staan erin!

En de derde -ontzettend spannende- vermelding is voor mijn andere shop, ringkussens.com (inmiddels zijn beide webshops samengegaan). Heel 2013 staat bij Bruid&Bruidegom in het teken van feest en winnen! En in deze editie maak je onder andere kans op 10x een ringkussen naar keuze! Maar er zijn nog veel meer mooie prijzen te winnen, dus hup, snel naar de winkel!