Niemand ontkomt er aan: bezuinigingen. En waarschijnlijk heeft dit ook invloed op het plannen van je bruiloft. Toch niet die oldtimer maar een vriend met een mooie auto. Geen bedankje kopen, maar zelf iets maken. Een taart laten maken door een vriendin. Niet alleen leuke besparingen, maar ze maken jullie bruiloft ook nog eens een stuk persoonlijker.

Maar als ik je 1 tip mag geven: bezuinig nooit op een goede fotograaf. Foto’s zijn zo belangrijk, en dé manier om het gevoel van de dag weer helemaal terug te laten komen. En bespaar ook niet door de fotograaf korter te laten komen, want ook je voorbereiding wil je op de foto hebben. Niet alleen om je toekomstige man de foto’s van jouw ochtend te kunnen laten zien, maar vooral ook voor jezelf. Zelfs jaren later zijn dit namelijk dé foto’s die het ultieme bruid-gevoel doen herleven. De spanning, de kriebels, het straks-zie-ik-hem-en-hij-mij-gevoel, het gevoel dat jij op je allermooist bent. En de (relatief rustige) ochtend is voor de fotograaf ook hét moment om al die kleine mooie details vast te leggen.

Deze fantastische foto’s geven dit gevoel precies weer. Het moment van de jurk aantrekken, de prachtige details waar je zoveel aandacht aan hebt besteed en vooral ook de mensen die op dat moment bij je waren. Heerlijke foto’s om even lekker bij weg te dromen en je te laten inspireren!

De foto’s zijn van Ilse Boon – Jacobs Migielsen van Ilse Online Fotografie. Ilse is een ontzettend leuke fotografe met oog voor detail en het talent om zich onzichtbaar te maken zodat mensen en gebeurtenissen ook echt worden vastgelegd zoals ze zijn. Momenteel is Ilse in Haarlem gevestigd, en vanaf januari in Rotterdam, maar natuurlijk kun je Ilse inhuren voor reportages in heel Nederland (en daarbuiten).

Benieuwd naar meer? Check haar website voor meer mooie foto’s en informatie of volg op Ilse op Facebook of Twitter.