Natuurlijk is dit blog vooral bedoelt voor bruiden, maar ik weet dat er ook veel collega ondernemers regelmatig een kijkje nemen. Dus dit berichtje is voor jullie!

Het kan inmiddels niemand ontgaan zijn, want overal duiken er nieuwsberichten over op: 121212 Vier de Liefde! Een bijzonder project geïnitieerd door een bijzondere vrouw: Joanne Littooij, trouwambtenaar én oprichtster van locatieplatform Ontdek een Kasteel.
Op 12-12-12 zullen 12 bruidsparen uit 12 provincies elkaar op 12.00 uur het ja-woord geven. Het bijzondere aan dit project is dat het 12 bruidsparen zijn die afhankelijk zijn van de voedselbank en voor wie een bruiloft normaal gesproken dus niet is weggelegd. Daarom heeft Joanne dit project opgezet, en gaandeweg zijn er al heel veel ondernemers die hebben toegezegd om iets te sponsoren. Een jurk, een pak, trouwringen, bedankjes, fotografie, maar ook leuke extra’s zoals duiven en ballonnen. En natuurlijk heb ik ook een kleine bijdrage geleverd in de vorm van 12 handgemaakte ringkussens..

Er is al dus heel veel geregeld maar er is nog meer nodig! Dus ben je ondernemer en denk je ‘JA, ik heb iets te bieden en wil mee doen aan dit fantastische project!‘ neem dan contact op met Joanne of met 1 van de weddingplanners die keihard werken om van dit project een groot succes te maken. En natuurlijk hoeft dit niet iets in 12-voud te zijn, maar een dienst of product voor één van de bruidsparen is natuurlijk ook super! Check ook zeker even de site van Vier de Liefde om te zien wat er allemaal al is gesponsord en wie er allemaal meedoen! Dus hup, laat je hart spreken en doe mee!