Wat is een bruiloft (of ander feest) zonder lekker eten? Heb je gekozen voor een grotere locatie zoals een kasteel of een landhuis dan zit je vaak vast aan het bijbehorende restaurant of de vaste cateraar van deze locatie. Maar als je buiten trouwt, bij je ouders in de tuin, op het strand, in een heel klein kloostertje of in een vuurtoren met een feest in de tuin (om maar iets te noemen)… dan kun je zelf kiezen tussen de vele en goede cateraars die ons landje rijk is. En ben je op zoek naar iets echt bijzonders én biologisch, dan heb ik hier een hele mooie tip voor je: Peter Pan Catering. Mooie en bijzondere gerechten, gemaakt met biologische (en bij voorkeur ook streek)producten. Ik heb diverse hapjes mogen proeven op Wedding in the Wood en het was echt het verhaal met het engeltje en de tong. Lekker, mooi gepresenteerd en ter plekke gemaakt (dus geen voorgeproduceerde hap!). Je kunt bij Peter Pan terecht voor de hapjes tijdens je feest, maar ook voor het diner of de complete catering van je dag.

Trouwens, bij Peter Pan kun je ook terecht voor een kookworkshop. Kijk, en dát is dan weer een heel leuk cadeau voor het bruidspaar!