Het is alweer 15 oktober! En ik loop weer eens hopeloos achter met m’n blog (2 shops, een blog én een gezin…. weet iemand ook waar ik potjes tijd kan kopen?). Ik had jullie namelijk vorige week al willen wijzen op die ontzettend vette oktober-aktie van Zankyou. Hier kun je namelijk deze maand een trouwjurk van Quira winnen én een fotoshoot van Eppel fotografie.

Ik heb de jurken van Quira in het echt gezien en ze zijn echt adembenemend mooi, vakkundig gemaakt en perfect in afwerking. Je mag een jurk kiezen uit de huidige collectie, dit zijn de jurken die gebruikt zijn voor de fotoshoot. Je moet dus wel maat 36-38 hebben, maar groot voordeel: ze zijn al hier in Nederland dus je hoeft geen half jaar te wachten op jouw droomjurk!

Ook de mannen van Eppel fotografie heb ik persoonlijk mogen ontmoeten en deze mannen eten, slapen en léven fotografie, dus reken maar dat dat mooie foto’s worden. De fotoshoot vind plaats vóór je trouwdag, helemaal compleet met make-up en bruidskapsel: ultieme voorpret dus, én je weet 100% zeker dat je superfoto’s van jezelf als bruid hebt!

Meer over deze actie vind je natuurlijk op de site van Zankyou!