Aandacht voor mens en natuur wordt steeds belangrijker én hipper. Niet zo gek, we wonen tenslotte met z’n allen op deze planeet en willen ook graag dat onze kinderen en kleinkinderen hier nog lang en gezond kunnen leven. Dus is er de afgelopen jaren een enorme vlucht geweest in biologische voeding, zuinigere en schonere brandstoffen en groene energie. Maar er is nog veel meer dat je kunt doen, en ook trouwen kan tegenwoordig ecofabulous en zelfs CO2-neutraal. Want wist je dat een gemiddelde bruiloft meer CO2 uitstoot dan een gemiddeld huishouden in een jaar? Ik schrok wel even van dit feitje! Maar het goede nieuws is: het hoeft helemaal niet, want er zijn heel veel onderdelen van een bruiloft die groener kunnen. En dit kan ook nog eens heel betaalbaar. Maar vind al die (vaak klein) adresjes maar eens voor je trouwjurk, vervoer, voedsel en locatie! Hiervoor kun je terecht bij Susan Overakker van Duurzame Bruiloft.

Susan is geen weddingplanner maar een weddingcoach. Plannen en regelen doe je dus gewoon lekker zelf, maar Susan kan je wel helpen met haar uitgebreide netwerk, adressenlijst en heel veel tips. Duurzame Bruiloft kan jullie begeleiden in de organisatie van een ecofabulous bruiloft waarbij je zelf bepaald hoe groen je hebben wilt. En ook op haar website geeft Susan een hoop tips, adresjes en adviezen, zoals de Duurzame Tien: tien grote onderdelen van een bruiloft waarvoor je ook een groene keuze kunt maken. Zeker even kijken dus!