Mooie verhalen, daar houd ik van, want liefde is grensoverschrijdend. De Nederlandse Michelle ontmoette tijdens het backpacken in Australië de Indonesische Sandra. Ze werden verliefd, gingen samenwonen in Australië en trouwen in… Nederland!  In kasteel Doenrade om precies te zijn, tijdens een hele persoonlijke ceremonie met veel internationale gasten, speeches én zang van Michelle’s zus Ellen Houben. Tijdens het laatste couplet begonnen andere gasten zelfs mee te zingen! Fotograaf Shirley Born van Sjurlie Fotografie legde alles vast en wij mogen een klein beetje meegenieten. Enjoy!

Meer zien van dit mooie stel, dat kan hier op de website van Sjurlie Fotografie. Ook voor nog meer mooie real weddings en inspiratie!

En nog een leuk nieuwtje namens Shirley: Als je voor 31 december een bruidsreportage boekt krijg je een loveshoot cadeau! En een loveshoot is niet alleen de ultieme vorm van voorpret, maar ook goed om vertrouwd te raken met je fotograaf. En die mooie foto’s? Die gebruik je natuurlijk voor je trouwkaart! Check de website van Sjurlie Fotografie voor meer info!