Bij een desserttafel denk je snel aan een bakker, maar de echt juiste persoon hiervoor is een styling-talent met de juiste connecties. Iemand die de mooiste styling producten kan combineren met de lekkerste en mooiste producten van bakkers, snoepmakers en andere creatieve keukentalenten. Zo krijg je een hippe tafel die ook echt past bij jullie stijl, smaak en bruiloft.

En zo iemand is Elianne van Elivents. En deze dessertafel van Elivents moet ik gewoon echt even laten zien. Niet alleen omdat hij zo mooi is, maar ook omdat hij 2 trends combineert: vlinders en groen. Vlinders zijn al jaren een terugkerend thema bij veel bruiloften en de kleur groen is helemaal van nu. Let vooral ook op de prachtige details zoals de koekjes met afbeelding van de trouwkaart en de prachtige tere chocoladevlinders!

Helaas is Elianne inmiddels gestopt met Elivents, vandaar dat er geen links meer bij dit artikel staan. Maar geniet vooral van de mooie inspirerende foto’s!