Heerlijk om mensen te ontmoeten die ergens passie voor hebben én de kennis hebben om deze passie om te zetten in een mooi bedrijf. Zo iemand is Hinke de Jong. Ik ontmoette haar afgelopen weekend op Wedding in the Wood waar ze stond met haar bedrijf Brouzje.

Brouzje importeert en verkoopt champagnes en organiseert champagne-proeverijen. Hinke werkt uitsluitend met kleinere champagneboeren die het gehele proces van champagne maken zelf in de hand houden, een eerlijk en ambachtelijk product dus. Hinke bezoekt deze champagnebedrijven ook regelmatig om zo het product, proces én de match tussen champagne en klant persoonlijk te houden. Geen of weinig verstand van champagne? Hinke helpt je om de juiste champagne bij de juiste gerecht of gelegenheid te vinden.

Niet alleen een bijzonder adresje voor je eigen bruiloft dus, maar een mooie fles champagne of deelname aan een proeverij is natuurlijk ook een heel mooi cadeau voor een bruidspaar!

En nog een leuke tip voor alle wedding- en eventplanners die mijn blog volgen: op 26 september geeft Brouzje een champagneproeverij op een prachtige huwelijkslocatie in Amsterdam!