YES! Aanstaande zondag sta ik met mijn shops op het super-trouw-inspiratie-eventWedding in the Wood! Ik ben zo blij dat Lieske van Total-X mij heeft benaderd hiervoor, want dit wordt echt een superleuke dag. Mooi weer (ja, echt!), bijzondere leveranciers, prachtige styling en een fantastisch locatie: het Amsterdamse bos! Want tegenwoordig hoef je echt niet meer naar het gemeentehuis om te trouwen: het bos, het strand, je eigen achtertuin of in een weiland. Alles kan en met de juiste styling en mensen om je heen tover je elke locatie om tot een absolute droomplek. Dus heb je zin een leuke dag bomvol inspiratie en leuke mensen, dan is dit the place to be!

En voor mij is het natuurlijk éxtra spannend! Vrijdag de nieuwe huwelijks webshop live en dan meteen zondag mijn nieuwe producten laten zien aan het publiek. Hoe gaan jullie reageren? Wat vinden jullie mooi? Wat niet? Helaas kan ik niet alles meenemen, maar als er producten zijn die je graag wil zien/voelen/passen/kopen: laat het even weten voor zaterdag 12.00 uur, dan neem ik het mee!