Sorry lieve lezers, voor deze rustige periode. Het is druk in de webshop, de schoolvakantie is alweer een paar weken voorbij (wat betekent dat we ons best doen om weer in een ritme van halen, brengen, school, peuterspeelzaal, sport en speelafspraakjes te komen) en over 1 week is delancering van de nieuwe webshop! Hoewel het hier op het blog dus rustig is, is het hier in huis druk-druk-druk!

Maar dit blogje moest er natuurlijk komen! Morgen zijn wij namelijk alweer 7 jaar getrouwd. 7 jaar! En ja, het kan écht: ook na 7 jaar heb ik nog steeds kriebels in mijn buik als ik weet dat hij bijna thuiskomt.
En omdat we deze dag natuurlijk niet zomaar voorbij kunnen laten gaan geef ik het hele weekend cadeautjes weg. Bestel je op zaterdag 1 of zondag 2 september iets in mijn webshop en zet je op het bestelformulier bij aanvullende informatie “lucky seven‘, dan ontvang je een leuk cadeautje. En niet zomaar een cadeautje, een heel leuke geluksbrenger die ook vanaf volgende week in mijn nieuwe shop te koop is!

Fijn weekend lieve lezers! En duimen jullie met ons mee dat we morgen, 1 september, net als 7 jaar geleden kunnen BBQen?