Natuurlijk is jullie trouwkaart de allermooiste en leukste kaart die er is. Maar die saaie envelop eromheen.. die mag toch ook best een beetje bijzonder zijn? Hier heb ik het antwoord: Miss Honeybird!  

Al maanden volg ik Simone Hulsker van Miss Honeybird op Twitter, Facebook en Instagram en telkens zie ik de leukste posters, kaarten en sinds kort ook stempels voorbij komen. Zo mooi in detail en met een lekker vintage sausje. 

Vorige week kwam ik de family stamp tegen: een stempel helemaal op maat ontworpen en gemaakt met de namen van jou, je lief en (eventueel) jullie kinderen.  Op verzoek heeft Simone ook een ontwerp gemaakt voor een speciale trouwstempel, met namen en trouwdatum. Stempelen maar en je enveloppen, bedank-kaartjes, en menukaarten worden opeens helemaal hip en eigen. Ook de oplossing voor die saaie give-aways: laat zakjes maken van jute of ongebleekt katoen, stempel erop en vullen maar!  Elke stempel wordt door Simone ontworpen én met de hand gemaakt (wat een werk!), maar het resultaat is er dan ook wel naar. Zo gedetailleerd en leuk…ik ben fan!

Deze hele maand augustus geeft Miss Honeybird 5 euro korting op deze speciale family stamp, én je krijgt ook nog een kleine stempel, labels en kaarten cadeau bij je bestelling! Bestellen kan via de etsy shop van Miss Honeybird, maar je kunt Simone ook gewoon een mailtje sturen!