Met dit blog wil ik vooral andere ondernemers laten zien, maar af en toe mag ik ook best eigen werk laten zien, toch? Zeker als het zo leuk is als een écht Van Kaartjes tot Kiekjes ringkussentje! 


Een paar maanden geleden kreeg ik van bruidspaar Stephan & Suzanne het verzoek om een ringkussen te maken met hun trouwkaart als inspiratie. En dat bleek een supervrolijk en kleurrijk ontwerp te zijn van Ivo en Sabrina van Van Kaartjes tot Kiekjes. Ikzelf, het bruidspaar en Sabrina en Ivo waren zo enthousiast dat ik als verrassing nog een kussentje heb gemaakt (ditmaal zonder lintjes voor de ringen maar mét Van Kaartjes tot Kiekjes logo). 
Toevallig had ik een paar weken geleden een afspraak met Sabrina, dus ik kon hem nog persoonlijk overhandigen ook (héél spannend natuurlijk!)En een paar dagen geleden kreeg ik deze foto’s in de mail! Wat een heerlijke kleurexplosie in mijn mailbox in deze superzonnige week. Dank je wel Sabrina! 


P.s. Check ook zeker even de vrolijke site van Van Kaartjes tot Kiekjes, Sabrina en Ivo zijn namelijk niet alleen supergoede grafische vormgevers, maar ook nog eens supergoede fotografen! 

Benieuwd welke ringkussentjes ik nog meer gemaakt heb met de kaart als voorbeeld? Neem eens een kijkje op de custom werk pagina.