Cupcakes, macarons, whoopy cakes, cake pops… trends in zoetigheden volgen elkaar in rap tempo op. Maar het nadeel van trends (of het voordeel, het is maar hoe je het bekijkt) is dat je het meteen overal ziet. Hoe verfrissend is het dan als je een adresje vind met iets écht nieuws?
Mag ik u voorstellen aan de dames van Lovelies? Drie zusjes, elk met hun eigen specialisme en smaak die samen A Sweet Cookie & Candy Company hebben opgericht. En hoe mooi zijn hun lekkernijen!

Als alternatief voor een bruidstaart vind je bij Lovelies de Chocsiqels, cake gevuld met fruit (jaja, dus ook nog héél verantwoord) of kruiden en omhuld met chocolade. Met namen als Coconut Delight en CherryChoq een waardig alternatief voor bruidstaart, toch? En – mooi meegenomen- voor een fractie van de prijs van een bruidstaart!

En als je gasten naar huis gaan zet je bij de uitgang iemand neer die iedereen zo’n prachtige Fruitsiqle meegeeft voor onderweg. Een lolly met echte stukken fruit erin. Lekker verfrissend voor de (lange) weg naar huis. Ik ben fan!

2 Comments on Lekkers van Lovelies

  1. Wat een leuk stukje over Lovelies! Thanks, zijn we hartstikke blij mee! :o)

Comments are closed.