Buiten valt het met bakken uit de hemel, maar hier in huis word ik vrolijk van deze mooie foto’s van Fotostudio². Wat een lekker luchtige en frisse stijl heeft dit fotografenduo. Ik vind vooral de foto van de vriendinnen geweldig. Heerlijk om zo’n mooie foto te hebben van de mensen van wie je houdt!

Fotostudio² bestaat uit Floortje en Micha, zowel professioneel als privé een duo, en dus perfect op elkaar ingespeeld. En naast hun luchtige ongedwongen stijl hebben ze dus nog een groot voordeel: ze werken altijd samen. Zo wordt er geen enkel moment van jullie dag gemist! 
En voor de lezers van Hip je Huwelijk in heeft Fotostudio² een leuk cadeautje: boek je voor 21 september een trouwreportage, dan krijg je 10% korting. Je hebt dus nog de hele zomer om een afspraak te maken om te zien of er een klik is tussen jullie en Floortje en Micha!