Je kent het wel: je bent uitgenodigd voor een bruiloft maar je kunt niet. Of je hebt gewoon niet zoveel zin om 2 uur te rijden voor een uurtje receptie. Dan kun je natuurlijk een kaartje sturen, maar dat is toch een beetje magertjes. Maar een cadeau sturen is weer een beetje overdreven. Dan heb ik hier dé tip voor je: Chocstar
Wat vroeger het kleine snoepwinkeltje op de hoek was, is nu Chocstar op het internet. Maar dan voor chocolade! Je kunt je hier urenlang verlekkeren, keuzes maken, toch weer veranderen en uiteindelijk gelukzalig afrekenen. Je kunt bij Chocstar namelijk zelf je chocoladereep samenstellen. Zij maken hem voor je en sturen hem met boodschap rechtstreeks naar het bruidspaar! Superorigineel, toepasselijk (want voor een bruidspaar laat je hem natuurlijk ramvol stoppen met mint-, winegum- en suikerhartjes) en ook nog eens superlekker (ja, ik spreek uit ervaring!).
En ga je wel naar de bruiloft en zoek je nog een leuk cadeau? Bij Chocstar kun je ook een Chocoholic abonnement voor het bruidspaar afsluiten: 3, 6 of 12 maanden lang elke maand iets lekkers op de mat (en als kleine bonus dus ook telkens weer een herinnering aan hun dag)!