Vroeger verzamelde ik alles wat los en vast zat. Bonnetjes, suikerzakjes, ansichtkaarten, alles om me mooie momenten te helpen herinneren. Tegenwoordig weet ik dat de beste manier om herinneringen vast te leggen foto’s maken is. En dat doe ik veel, héél véél, en helemaal sinds we kinderen hebben want de jaren vliegen voorbij! 
Onze wanden hangen dan ook vol met ingelijste foto’s, een ingelijst fotokwartetspel en foto’s op canvas. Die laatste hebben we laten maken bij het bekende huis-tuin-en-keuken warenhuis met de rode letters, maar het was altijd een verrassing hoe het uitpakte: hoewel we elke foto hetzelfde aanleverde hebben we een foto die exact tot de rand loopt, maar ook 2 foto’s die half doorlopen en waarbij een stuk wang aan de zijkant van het doek zit. Niet echt fraai. Zeker niet als je bijvoorbeeld je trouwfoto’s groot wilt laten printen en een prominente plek wilt geven in je huis. Dat moet gewoon perfect zijn, toch?


Ik kreeg van HerinneringenOpLinnen het verzoek om een review te geven van hun afdrukken op canvas. ‘kies je mooiste foto, waarvan je denkt dat wij de kwaliteit niet kunnen evenaren’. Kijk, daar kan ik wat mee! We wilden namelijk al een foto van ons gezin af laten drukken maar mijn man z’n hoofd zat wel erg dichtbij de rand van de foto. Ik zag dus alweer een half afgeknipt hoofd voor me (en hij heeft zulke mooie krullen!). Perfecte testcase dus! Foto opgestuurd met een ‘benieuwd naar jullie oplossing hiervoor’ en binnen no-time werd de foto bezorgd. En ik was echt verrast door het resultaat: de kleuren zijn top en de rand hebben ze op een speciale manier door laten lopen. Geen afgeknipte haren, geen witte randen, het hele canvas loopt door en het is echt één geheel. 

Natuurlijk heb ik ook even op de site van HerinneringenOpLinnen gekeken voor een prijsvergelijking en ze blijken ook gewoon nog eens veel goedkoper te zijn dan een site waar je upload, alles automatisch wordt afgehandeld en er geen persoonlijke controle is. Wat mij betreft echt een aanrader dus! Mooi voor jullie mooiste trouwfoto, maar ook leuk als cadeau voor het bruidspaar.

Oh enne.. onze canvas hangt niet altijd buiten hoor. Ik maak dan misschien wel heel veel foto’s, maar ik ben helaas niet zo goed dat ik binnen een fatsoenlijke foto kan maken! 😉