Buiten trouwen is hot! Zeker nu steeds meer gemeentes de regels versoepelen en het steeds makkelijker wordt om te trouwen op het strand, in het bos, het weiland of in je eigen achtertuin. Veel officiële trouwlocaties hebben ook een prieeltje op het landgoed staan. Maar wat als je ergens wilt trouwen waar geen prieel is of je wilt iets anders dan het geijkte metalen exemplaar? Dan huur je een van de gloednieuwe prieeltjes van weddingplanner en -styliste Bianca Tool van White Weddings. Bianca heeft twee prieeltjes zelf ontworpen en laten maken: een voileprieel en een bamboeprieel.

Het voileprieel (op de foto hierboven) is een constructie dat volledig bekleed is met voile: Licht, ruimtelijk en romantisch! Het bamboeprieel is een tikkie stoerder, ook bekleed met voile voor licht en bescherming tegen de zon (ook fijn voor de foto’s!), maar met stoere bamboepalen. Echt even wat anders, en het leuke is: je kunt ze ook nog eens helemaal naar wens stylen. Met zeesterren en touw voor een bruiloft op het strand, met  houten harten voor een romantische bruiloft. Naar eigen idee en inzicht, of met behulp van Bianca en haar styling-team, want naast deze prieeltjes heeft Bianca ook een grote collectie stylingproducten die ze verhuurt. In 1x helemaal klaar dus!