Cadeautjes krijgen is altijd leuk natuurlijk, maar als dat ook nog eens een écht Hip je Huwelijk in cadeautje is, handgemaakt en persoonlijk… dan is dat natuurlijk wel extra leuk.

Een paar weken geleden (vlak na mijn verjaardag!) viel er een prachtig doosje op de mat met daarin dit fotolijstje. Met Hip je Huwelijk in foto, speciaal voor mij gemaakt door Paula Derksen van 1000en1boeken.
Paula maakt handgebonden boeken, herinneringsboeken, herinneringsdozen en fotolijstjes. Op maat gemaakt en volledig met de hand gebonden en afgewerkt. En dus ook een superfijn adresje voor trouwalbums, receptiealbums en enveloppendozen. Helemaal naar jullie wens, in jullie stijl en met bijzondere details zoals foliedruk (zie het hartje op de doos, dit is met een speciale pers erin gedrukt!). 
Vooral de herinneringdozen vind ik een verademing, strak en mooi en met een vak waar jullie foto in kan. Niet alleen maar een enveloppendoos dus (die na de trouwdag ergens in een kast verdwijnt waar hij ook nog eens teveel ruimte in beslag neemt), maar een echte herinneringsdoos die je na de bruiloft een mooi plekje geeft.