De mannen. Bruidegom, vaders, broers, laten we eerlijk zijn: ze krijgen toch altijd minder aandacht dan de vrouwen op een bruiloft. Tenslotte draait alles (of in ieder geval véél) om de bruid en de jurk, en vrouwen zijn gewoon ook veel meer bezig met zo’n dag. Elk detail, elke outfit, sieraden, alles wordt besproken tussen bruid, vriendinnen, moeders en tantes. 
Mannen dragen een mooi pak, kopen nieuwe schoenen en that’s it. Niks mis mee, want eenvoud siert en persoonlijk houd ik ook helemaal niet van opsmuk bij een man. Wel van mooie kleine details zoals een goede das of mooie manchetknopen. En dat mag dan best een beetje bijzonder zijn toch? 


Zoals deze op maat gemaakte zilveren manchetknopen van LouyMagroos op Etsy. Handgemaakt en speciaal voor jullie gemaakt, bijvoorbeeld met initialen en een hartje ertussen, of dubbele manchetknopen met jouw initiaal aan één kant en die van hem aan de andere kant. Maar er is nog veel meer mogelijk, zoals de lengte-breedtegraad van de plek waar hij je gevraagd heeft (oke, een beetje geeky, maar wel heel persoonlijk!). Genoeg mogelijkheden dus, zolang het natuurlijk maar op dat kleine rechthoekje past! 

En voor de vaders zijn ook speciale manchetknopen verkrijgbaar, mooi detail voor die andere speciale man in je leven. Enne… en als je nu besteld, heb je ook meteen een leuk vaderdag cadeautje! 😉


Je vindt LouyMagroos op Etsy, maar ze heeft ook een website en blog met meer info!2 Comments on Zilveren manchetknopen van LouyMagroos

Comments are closed.