Het gonst in trouwland! Gisteren zijn namelijk de genomineerden van de Dutch Wedding Awards bekend gemaakt. Oftewel: de beste, leukste en meest unieke bedrijven, fotografen, weddingplanners en locaties van Nederland. Het staat nog niet op de site, maar via twitter heb ik live gevolgd welke collega’s er genomineerd zijn. Stuk voor stuk fantastische vakmensen dat wordt dus nog een spannend! 

Tegelijkertijd zijn ook de genomineerden van ThePerfectWedding Award bekend gemaakt, en deze award is voor -de naam zegt het al- de mooiste bruiloft van het afgelopen jaar. Drie bruidsparen, 3 fantastische fotoseries (van 3 fantastische fotografen!), 3 écht persoonlijke bruiloften met een vleugje vintage en lekker veel do-it-yourself. Je vind de foto’s en heel veel informatie over hoe -en met wie- deze bruiloften tot stand zijn gekomen op de site van The Perfect Wedding. Dus zet een kop thee, ga op zoek naar iets lekkers en ga er even goed voor zitten want dit is echte eyecandy
En het leuke van ThePerfectWedding Award is dat JULLIE kiezen welke bruiloft er wint. Stemmen dus!