Inspiratie kan op de gekste momenten én gekste plekken komen. Vorige week, tijdens de open avond van de culturele week op de school van mijn dochter, kwam ik de prachtigste knip-en-plaksels tegen: chinese draken, russische gebouwen, matroesja’s. Gek op papier als ik ben, ben ik natuurlijk meteen op zoek gegaan naar de bron van al dit moois: Canon Creative Park

Een site boordevol printables van gebouwen, dieren, maar ook voor gelegenheden en decoratie. En dus ook voor bruiloften! Deze prachtige lotus-lantaarn bijvoorbeeld. Maak er een aantal en hang ze in een boom bij een buitenbruiloft. Of een hart voor op de deur van het bruidspaar (leuk om met je kinderen te maken als verrassing voor het bruidspaar!). Of maak zelf deze kleine doosjes voor je give-aways.

Ook dit te schattige cupido paartje voor op je taart of op de receptietafel maak je zelf. Oke, het kost je een flinke stapel (foto) papier en een bak inkt, maar da’s altijd nog een goedkoper en véél leuker dan zo’n suffe taartopper die 30 jaar geleden ook al op de taart van je ouders stond, toch?

Binnenkort ga ik iets uitkiezen om te maken, ik ben namelijk heel benieuwd hoe makkelijk het is en ook of het resultaat van mijn gefröbel lijkt op de kunstwerken op de site natuurlijk. Ik houd jullie op de hoogte!